Lid worden E-mail

dsc_0058.jpg

Houd je van muziek? Misschien is zingen iets voor jou. Samen met anderen genieten van een wekelijkse zangavond. Er even helemaal uit zijn met een ontspannende en gezellige tijdsbesteding. Juist door samen te zingen is de instap niet moeilijk.

De hoogte van de stem bepaalt in welke stemgroep je thuishoort. Sopraan of alt voor vrouwen en tenor of bas voor mannen.

Het koor is op dit moment mooi in balans qua stemmenverdeling. Voor een paar mannenstemmen, zowel voor bassen als tenoren is er nog plaats. De aanwas van vrouwenstemmen staat even in de wacht. Dit om stemkleur en koorbalans te waarborgen.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze secretaris. Of kom gewoon eens naar een repetitie op maandagavond in Mariëndael.  Spreek gewoon een van de koorleden aan en zij zullen je graag verder helpen. Voor meer informatie over het zingen in het RGK, zie Koorleden.

Voor deelname aan een eenmalig project hoef je geen lid van het Roois Gemengd Koor te worden. Er zijn wel  voorwaarden voor deelname aan het project verbonden. Informeer hiervoor bij het bestuur / secretaris.